OM HAVBRUKSKOLLEKTIVET

Havbrukskollektivet er et nettverk av enkeltstående selskaper innen havbruksnæringen som tilbyr teknologiske løsninger for fremtiden.

Havbrukskollektivet ble opprettet av Anteo, SeaSmart, TIALTA og Optimeering Aqua, men vil gi flere i bransjen mulighet til å bli en del av deres felles visjon.

  • Anteo; internettbasert sanntidssystem for planlegging, overvåkning og varsling.
  • SeaSmart; undervannsdrone for miljøovervåkning i havbruk
  • TIALTA; utvikler moderne sensorprodukter som kommuniserer med en samlet, dynamisk og sanntids overvåkningsplattform til oppdrettsnæringen.
  • Optimeering Aqua; leverer algoritmebasert programvare som gjør det mulig for oppdrettsnæringen å effektivt utnytte sine systemer, ressurser og konsesjoner og produsere mer til en lavere kostnad.

Ambisjonen er å etablere en felles plattform for havbruksnæringen hvor de ulike systemene sømløst kommuniserer med hverandre. Ønsker du mer informasjon om nettverket, eller bidra til å etablere en felles plattform. Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt.

Om Havsbrukskollektivet

HAVBRUKSKOLLEKTIVET LANSERT

Flere gründerselskaper går nå sammen for å etablere et havbrukskollektiv som skal lage en felles digital plattform. Lanseringen ble gjort under årets Sysla Live: Ocean 2018 i september i Grieghallen. Daglig leder i Anteo, Sverre Marvik og styreleder i Havbrukskollektivet, Christian Erichsen ble intervjuet om den nye satsningen av festivalsjef, Anders Waage Nilsen.

Lenke til artikkel: Les om Havbrukskollektivet her: artikkelen